Nieuwe Google Drive / Microsoft Outlook-integratie

Nieuwe Google Drive / Microsoft Outlook-integratie

We werken Drive File Stream bij om de functionaliteit van de 'Google Drive-plug-in voor Microsoft Office' te vervangen. Als gevolg hiervan wordt de verouderde plug-in op 26 juni 2019 afgesloten. Dit heeft alleen gevolgen voor gebruikers van de Google Drive-plug-in voor Microsoft Office. Deze gebruikers zullen twee belangrijke veranderingen merken:

1. Nieuwe Drive / Outlook-integratie: de update voor Drive File Stream bevat een plug-in voor het beheren van Google Drive-bestanden vanuit Microsoft Outlook. Hierdoor wordt het voor gebruikers eenvoudiger om Google Drive te gebruiken zonder de Outlook-interface te verlaten.

2. Een nieuw proces om op te slaan of te openen vanuit Drive: Drive File stream-gebruikers kunnen Drive bestanden opslaan en openen via het gewone menu, in plaats van de Google Drive-invoegtoepassing voor de Microsoft Office-interface te gebruiken.
  • Als u wilt opslaan in Drive, gebruikt u Bestand>Opslaan en kiest u een bestemming in Drive File Stream.
  • Om te openen vanuit Drive, open je het menu Bestand>Openen en zoek je het gewenste bestand.
Als uw organisatie de Google Drive-plug-in voor Microsoft Office gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw gebruikers vóór 26 juni 2019 de nieuwste versie van Drive File Stream gebruiken om ervoor te zorgen dat deze functionaliteit werkt.

Gebruikers krijgen onderstaande melding te zien, indien Google Drive File Stream geïnstalleerd is kun je op Uninstall plug-in klikken.
image.png


Geen opmerkingen:

Een reactie posten