Google Drive Priority & Werkruimten




Met de Priority-pagina helpt Drive u tijd te besparen en te focussen op wat belangrijk is door de bestanden die u op een bepaald moment nodig heeft op een intelligente manier te organiseren.

Nieuwe intelligente bestandssuggesties en organisatie met Priority in Drive

We voegen een nieuwe pagina toe in het linkernavigatievenster van Google Drive, zodat u op het juiste moment actie kunt ondernemen voor de juiste Drive-bestanden. Deze Prioriteitspagina gebruikt machinaal leren om bestanden voor te stellen waaraan u mogelijk moet werken en heeft "werkruimten" om u te helpen bij het ordenen van bestanden.


Zie bestanden en opmerkingen die aandacht nodig hebben

Het doel van Priority is om je belangrijkste bestanden op één plaats te zetten. Met behulp van machine learning identificeren we de bestanden die hoge prioriteit hebben om aan te werken. Wanneer u de pagina opent, ziet u die bestanden, samen met opmerkingen en voorgestelde acties. U kunt opmerkingen direct via de Drive-interface beantwoorden en volledige documenten met één klik openen. Zo kunt u minder tijd besteden aan het zoeken naar inhoud en meer tijd besteden aan werk dat ertoe doet


Gebruik werkruimten om bestanden te ordenen zonder ze te verplaatsen

De Prioriteitspagina organiseert ook bestanden naar werkruimten. Hiermee kunt u een privéset werkbestanden verzamelen voor een doorlopende gemakkelijke toegang. Het toevoegen van bestanden aan een werkruimte heeft geen invloed op hun opslaglocatie of machtigingen - het aggregeert alleen bestanden om u te helpen ze sneller te vinden. Uit onze onderzoeken blijkt dat de meeste gebruikers op een bepaald moment alleen met ongeveer 10-20 bestanden werken. Met werkruimten kunt u ervoor zorgen dat u efficiënter naar die bestanden kunt gaan. Om uw werkruimte te bouwen, kunt u de intelligente bestandssuggesties van Drive gebruiken of handmatig bestanden toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten