Stel een nieuwe vergadertijd voor in Google Agenda



Opnieuw plannen in Google Agenda is nu nog eenvoudiger. We introduceren een nieuwe functie die een efficiëntere planning van vergaderingen mogelijk maakt. Nu kan elke gast die wordt uitgenodigd voor een vergadering een nieuwe tijd voorstellen en de organisator kan eenvoudig tijdvoorstellen beoordelen en accepteren. Dit zorgt voor een rijkere communicatie tussen aanwezigen, vermindert de tijd die wordt besteed aan het afspreken van praktische zaken en maakt vergaderingen productiever met de belangrijkste betrokkenen.


Wanneer een gebruiker is uitgenodigd voor een Agenda-afspraak, kunnen ze antwoorden "Ja", "Nee", Misschien "en nu" Een nieuwe tijd voorstellen. "Als machtigingen voor toegang tot de agenda zijn verleend, kunnen gasten zien dat de andere aanwezigen beschikbaar zijn zij aan zij, zodat ze een tijd kunnen voorstellen die voor iedereen werkt.



Gasten kunnen hun tijdvoorstel samen met een optioneel bericht naar de organisator sturen, die de voorgestelde tijd met slechts één klik kan accepteren.


Deze functionaliteit werkt op verschillende domeinen en met Microsoft Exchange. Gasten kunnen voorstellen naar organisatoren sturen via Exchange en organisatoren kunnen voorstellen ontvangen van gasten die Exchange gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten