5 manieren waarop de nieuwe Gmail jou kan helpen meer gedaan te krijgen

gmail-nudge.png

1. Je kunt gemakkelijker e-mails prioriteren.
Hoe vaak heb je een e-mail gelezen en vergeten te reageren? Het is gemakkelijk om te doen. Gmail helpt je te herinneren dat je berichten moet opvolgen of beantwoorden door een snelle herinnering naast de e-mail te delen. Ze worden aangedreven door machine learning en gebruiken aanwijzingen zoals veelvuldige contacten en meer om u eraan te herinneren dat u moet reageren op dingen met een hogere prioriteit.

Of als je een e-mail hebt die u niet meteen kunt vinden, kun je 'Snoozen' en kiezen hoe lang voordat je het bericht opnieuw ziet.

Snooze-only-with device.gif

2. Je kunt sneller e-mails schrijven en beantwoorden.
Soms is het moeilijk om een ​​pen naar, eh ... toetsenbord te plaatsen. Daarom hebben we in Smart Compose een nieuwe machine-learning-functie ingebouwd, genaamd Smart Compose, die zinnen voorstelt om je te helpen zinnen in uw e-mails te voltooien, zodat jij ze sneller kunt opstellen.

gmail-smart-compose.gif



En als je sneller op e-mails wilt antwoorden, kun je Smart Reply gebruiken, waarmee je antwoorden aan de onderkant van een bericht kunt voorstellen, geweldig voor het omgaan met e-mails onderweg.

gmail-smart-reply.gif


3. Je kunt offline werken.
Geen internettoegang, maar moet je nog veel doen? We hebben je gedekt. Schakel de offline modus van Gmail in om je gesprekken te laden, lezen, beantwoorden en te doorzoeken, zelfs als je geen verbinding hebt met internet. Typ eenvoudig 'mail.google.com' in Chrome en je bent klaar om te gaan.

gmail-work-offline.gif


4. Je kunt dingen gedaan krijgen zonder je inbox te verlaten.
Met de nieuwe Gmail heb je snel toegang tot apps die je vaak gebruikt, zoals Google Agenda, Keep en Tasks zonder je Postvak IN te verlaten. Je kunt zelfs meer add-ons vinden om je inbox te downloaden en aan te passen. Een leuke mogelijkheid om uit te checken is de Gyfcat-add-on, omdat dit soms de enige juiste manier is om een ​​e-mail te beĆ«indigen.

5. Het helpt je om je informatie veilig te houden.
Ooit per ongeluk in een vaag e-mailadres geklikt? Gmail helpt je spammers te vermijden door je proactief te waarschuwen wanneer iets phishy lijkt. Als u probeert in te loggen op een mogelijk spam- of phishing-bericht, krijgt u een grote, rode waarschuwing die u vertelt dat het gevaarlijk lijkt.


Security warnings cropped with device.png

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten