Wat is er nieuw in Gmail?




Gmail web applicatie heeft een nieuw ontwerp gekregen om je te helpen met het sneller werken met Gmail.

Je kunt nu de bijlagen in jouw inbox bekijken en openen voor dat je de bijlage eigenlijk hoeft te downloaden. Je kunt ook de muisaanwijzer op berichten plaatsen (je hoeft er niet op te klikken) om een uitnodiging te sturen voor een vergadering, een e-mailthread te archiveren of een e-mail te snoozen totdat de tijd rijp is.





Als onderdeel van het nieuwe ontwerp integreert Gmail ook nauw met andere G Suite-apps die je dagelijks gebruikt. Nu kun je snel verwijzingen naar agenda-uitnodigingen maken, bewerken, ideeën vastleggen in taken bewaren of beheren in taken en dat allemaal vanuit het zijpaneel in jouw inbox.

Het zijpaneel maakt het ook gemakkelijk om toegang te krijgen tot Gmail-add-ons, zoals zakelijke apps van derden die je mogelijk gebruikt. Op deze manier hoef je niet te schakelen tussen tabbladen of apps om jouw werk gedaan te krijgen. Je zult de nieuwe zijpaneel integratie in andere G Suite-apps de komende maanden gaan zien, zoals binnen uw agenda, Documenten, Spreadsheets en Presentaties-apps.




Er zijn nu nieuwe offline mogelijkheden in Gmail die je op het web die jou kunnen helpen om zonder onderbrekingen te werken wanneer je geen wifi kunt vinden. Zoek, schrijf, beantwoord, verwijder of archiveer tot 90 dagen oude berichten, net zoals je online zou werken, maar dan offline. Om offline aan de slag te gaan, dient de G Suite beheerder Gmail offline in te schakelen voor jouw domein in de beheerdersconsole (de functie is standaard uitgeschakeld). G Suite beheerders kunnen er ook voor kiezen om offline gegevens op hun computers te bewaren of deze te laten verwijderen wanneer ze zich afmelden.



G Suite introduceert een geheel nieuwe taak op het web, evenals nieuwe mobiele apps om je te helpen het werk onderweg af te handelen. Je kunt Tasks gebruiken om taken en subtaken te maken en zelfs vervaldata toevoegen aan meldingen om u op het juiste spoor te houden.




En omdat Taken nauw samenwerkt met G Suite, kun je eenvoudig een e-mail van Gmail naar Taken slepen en neerzetten om een ​​taak te maken. Taken met vervaldatums kunnen ook in jouw agenda worden weergegeven. Je kunt de nieuwe mobiele apps voor Taken downloaden via de Google Play Store of iOS App Store.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten